Selamat Hari Rayo!! (at Pasir Puteh. KELANTAN)

20 hours ago

#FrozenRaya. Muslimah sungguh si Elsa dengan Anna binti Abdullah ni. (at Abe Lie Sup Belut Pasir Puteh)

1 day ago 1 note

Karipap Gergasi Inti sardin dan ayam. RM1 sahaja di Kelate. Yeahh! Tak sah berat badan tak naik kalau kelik Kelate ni. Haha. #Bazaar #SupportBrotherhood (at Kg Sri Aman, Pasir Puteh)

1 day ago

Karipap Gergasi Inti sardin dan ayam. RM1 sahaja di Kelate. Yeahh! Tak sah berat badan tak naik kalau kelik Kelate ni. Haha. #Bazaar #SupportBrotherhood (at Kg Sri Aman, Pasir Puteh)

1 day ago

Salah satu sebab rindukan zaman sekolah oleh kerana masih belum kerja, akan collect angpau je bila beraya. Sekarang, kita yang kena sediakan pula. Sobsob! #duitraya (at Sri Aman)

1 day ago

Lambat satu jam sampai hingga terlepas waktu berbuka so dapat kupon ni. Hehe. Xpe kita faham. Good guy #PizzaHut (at Oh! Media)

2 days ago

Tinggal kenangan. Hehe.. Nasi Beriani Ayam Dara.. Dah selamat masuk ke perut. Alhamdulillah.. Berbuka apa tadi? (at Deli Oasis Cafe)

3 days ago

Gambar dari #RX100M3. Smart motor #BMW ni. Siapa tahu berapa harganya?

3 days ago

Shooting scene terjun bangunan. KLCC la baru hardcore sikit.

5 days ago

#OnePlusOne. Beli satu set lagi yang 64GB dijadikan phone utama. Totally worth it! Nampak tak betapa gilanya #ohmedia dengan phone ni? Kalau tak percaya juga tak tahu la. Belilah anda tak akan menyesal. Hehe.. langsung tidak. (at Oh! Media)

5 days ago

Alhamdulillah selesai berbuka. #RX100M3 (at Pulau Indah,laguna park)

5 days ago

Gulp!! #Rambutan! Ini yang best bila jadi anak kampung. Balik kampung macam-macam buah boleh petik segar dari pokok. Durian gugur je terus ambil buka. Fuh! Dekat KL apapun tak boleh.

6 days ago 2 notes