Salmon Grill With Creamy Sauce. Masak sendiri ni tau. Aumm!! Jemput makan.

1 day ago

Ini pula namanya Muna.

3 days ago

Nama Meow ni Ahmad.

3 days ago

Ayam Penyet Pecel Lele Kampung Baru. Makan dalam kawasan kampung tapi berlatar-belakangkan hutan batu Kuala Lumpur. Selamat mencuba! (at Ayam Penyet Pecel Lele)

3 days ago

Kampung di tengah Kuala Lumpur. Rindu nak balik kampung tapi jauh, hang mai Kampung Baru. Hehe.

3 days ago

#AppleWatch. Kalaulah esok dah boleh beli. Deng!!

5 days ago

Ok dah start! #AppleEvents (at Pejabat Urusan Oh Media Network)

5 days ago

Jangan lupa jam 1 pagi nanti live keynote di website Apple dan Apple TV. Pelancaran #iPhone6 dan kemungkinan #iWatch juga . (at Pejabat Urusan Oh Media Network)

5 days ago

Phone Android paling cantik dan premium pernah wujud atas muka bumi setakat ni. #HTC #OneM8. Dengan stereo speaker menghala ke depan dia memang susah phone lain nak celen. Smartphone yang amat memuaskan hati siapa sahaja yang memiliki dan tahu menggunakannya semaksimum mungkin. Hari ini set review #ohmedia ini akan berpindah milik kepada seseorang dikalangan anda. Moga ianya bermanfaat untuk yang lebih memerlukan. (at Pejabat Urusan Oh Media Network)

6 days ago

#TGV #MovieClub. Memang tercipta khas untuk kaki wayang. Rugi kalau tak apply. Apply je (RM28) terus dapat dua tiket wayang free dan set popcorn. Then akan dipanggil ke movie premieres, dapat point untuk beli tiket, pelbagai cenderamata dihantar ke rumah korang dan lain-lain lagi. (at Tgv Cinemas, Cheras Sentral)

6 days ago

Boss open table. Syukur. #KRR ni sedap lagi menyihatkan. Tapi biasalah menu sihat datang dengan harga baik punya.

6 days ago

Ada pun akhirnya majalah Malaysia yang celik hal IT dunia. Tahniah #eRing. Tak terlalu lambat. Kalau korang suka dengan Android tu, ni la phone terbaik dari segala aspek dan murah tak masuk akal yang patut korang pakai. Kalau hang pakai ni, orang memang pandang pelik sebab hang pakai jenama yang dia tak pernah dengar sebab orang tu tak ambil tahu hal teknologi semasa dunia. Sekali hang demo sikit depan mata depa, terus meroyan depa jual phone Samseng yang overpriced tu. Cukup² la bagi duit kat depa untuk bantu depa tambah iklan penuh lagi kat tiang² elektrik tu. Haha! #OnePlusOne (versi Cyanogenmod) best!

P/s: Suka #iOS, sabaq sat #iPhone6 lagi 2 hari je nak dilancarkan. Jangan buat gila beli iPhone 5S pulak (kalau tengah pakai boleh siap² untuk jual dah) (at Pejabat Urusan Oh Media Network)

1 week ago