"Ye sayang. I janji tak lama. 4 jam setengah je I mandi". #jacuzzi (at The Everly Hotel Putrajaya)

9 hours ago

Percayalah dengan dua benda ini bersama WiFi percuma, anda boleh menjana puluhan ribu, ratusan ribu malah mungkin jutaan ringgit jika anda tahu caranya. Atau anda seorang yang luar biasa. Orang yang otak tak berkembang akan biasa kita lihat memberi komen “membazir”, “OS ini tak best itu lagi best” dan sebagainya di saat orang lain sibuk menempa kejayaan. Kasihan depa. (at Pejabat Urusan Oh Media Network)

1 day ago 1 note

Riadah di hujung minggu. Siapa selalu pergi urut kaki kalau setakat batu-batu ni, macam “geli-geli” je. Hahaha! #iPhone6 (at Bandar Baru Puncak Alam)

2 days ago 1 note

Pelangi petang 🌈 (at Full House, batu9 cheras)

2 days ago 1 note

Cuaca yang baik hari ini. Apa program hujung minggu korang?

2 days ago 1 note

9 tahun lepas masa first time naik benda alah ni, rilek je naik 7 kali berturut-turut semata-mata nak tengok muka sapa paling lawak masa kamera ambil gambar kita tu. Sikit tak gentar. Hehe. Tapi frankly speaking ini jauh lebih awesome dari semua roller-coaster yang ada di Legoland. Semua untuk adik-adik je tu walau nampak ganas. Naik sambil senyum macam-macam gaya depan kamera. Hehe. (at Berjaya Times Square)

3 days ago

Life in slomo 240fps. (at Oh! Media)

3 days ago

Dekat RnR pun ada mamak sekarang ni. Mamak di mana-mana 😭 (at R&R Seremban Arah Utara, Lebuhraya Utara Selatan PLUS)

4 days ago

Harga tiket bagi Theme Park dan Water Park (Combo) RM175. Kalau bayar guna kad Maybank, satu tiket jadi Rm113.75 sahaja. Kalau dah masuk, nak keluar boleh sekali. (at Legoland, Malaysia)

4 days ago

#Legoland Malaysia! (at Legoland, Malaysia)

4 days ago

#iOS8.0.2 yang memperbaiki segala kekusutan dalam kemaskini iOS 8.0.1. Erghh internet hotel slow 😭 (at Legoland Johor)

4 days ago

Satu malam lagi #ohmedia di Johor Bharu. Fuuuu. Syok gila bilik ni. (at Legoland Johor)

5 days ago