Masa untuk Chillax Mamak #TeamOhmedia. Lai lai.

10 hours ago

Shopping sakan malam ni di #DirectD. Dah kamcing dengan tokey so tak perlu beratur. Maap! (at Directd)

1 day ago

Video unboxing #Samsung #Galaxy #KZoom dah ada pun kat Youtube Oh! Media. Kami kalau tak ada #QX100 atau #RX100M3, memang gerenti sayang gila dengan K Zoom ni. Berbaloi! (at Pejabat Urusan Oh Media Network)

2 days ago

Dengan open house sana sini, tinggal harapan je la niat nak diet tu. Haha! Btw sape belum Puasa 6 tu, esok (Isnin) sampai Sabtu masa yang sesuai. (at Pejabat Urusan Oh Media Network)

2 days ago

#Durian #MusangKing habis. Tak dapat yang tu #SultanKing pun boleh. (at Jalan Cheras)

3 days ago

Open house keluarga. Sanggup tak makan dari malam semalam ni. Masa untuk balas dendam. Haha! (at Desa Pandan, Kuala Lumpur, Malaysia.)

3 days ago

Update Android dan #Cyanogenmod terkini buat pengguna #OnePlusOne. Dalam banyak features yang ditambah, satu paling best iaitu mode Clear Image pada kamera yang mampu menghasilkan gambar yang lebih baik dan cantik dari gabungan 10 keping gambar. Features terbaru lain sedang diusya :P (at Pejabat Urusan Oh Media Network)

1 week ago

#TeachersDiary. Antara filem cinta Thailand yang diluar jangkaan. Paling best bercinta melalui diari sahaja dan last baru hero dan heroin bersua-muka. Sangat genius penulis skrip dan pengarah filem ini. Kalau nak tengok wayang tu, tontonlah filem seperti ini. Jauhkan diri menonton filem tipikal jalan cerita berulang yang menjemukan. (at Oh! Media)

1 week ago

Sekali suap je muak terus. Terima kasih boss sebab belanja dan hepi besday untuk seseorang. #chilis (at Chili’s)

1 week ago

Baru punya kelapangan nak layan episod ni (mengular sebenarnya). Idea diorang simple je tapi debaran dia, perghh!! Haha. Terbaik! #RunningMan (at Pejabat Urusan Oh Media Network)

1 week ago

Siapa tak baca buku ni lagi, baca la. Kalau malas nak membaca, cari yang mini pun dah memadai. Rugi kalau tak pernah baca. Serius. #MudahnyaMenjemputRezeki (at Oh! Media)

1 week ago

Balik open house, sambung open house kat Kota Lama pula. Hokalohh makan je lah hari ni. Alhamdulillah terima kasih.

1 week ago