Takkanlah korang tak pernah bayangkan kalaulah #MieSedaap ni wujud dalam bentuk cup, kan senang. Nampaknya sekarang dah pun wujud!! Yay!!

3 hours ago

Suami yang baik adalah suami yang rajin bawa dan ikut bini beli barang dapur bukan setakat tunggu dalam kereta atau mengeteh sap kok. Eh?

3 hours ago

Makanlah di hotel 30 bintang sekalipun, belum tentu mengenyangkan dan sesedap masakan kampung macam ni. Ayam Kampung, Ikan Keli, Tempe, Telur Itik… Warung tepi jalan dan of coz, murah. Fuuuuu πŸ˜‚ (at Restoran Dollah Ayam Kampung)

1 day ago

#OSX #Yosemite. OS paling cantik pernah wujud pada pandangan ku. Siapa dah pakai dia akan faham. (at Pejabat Urusan Oh Media Network)

3 days ago

Sabastian Fini (DEN) memenangi perlumbaan dan meninggalkan para pelumba lain dalam kategori Men’s Elite yang sedang berlangsung ketika ini di Lagenda Park Beach. Awesome! Ikuti perkembangan rasmi #LIMBCMALAYSIA di Facebook Langkawi International Mountain Bike Challenge.

Live update oleh Oh! Media selaku Media sosial rasmi untuk LIMBC 2014. Rakaman #slomo ini menggunakan #iPhone6. (at Taman Lagenda, Langkawi)

4 days ago

Final stage #LIMBC 2014! #LIMBCMALAYSIA (at Taman Lagenda, Langkawi)

4 days ago

6D Cinemotion area tempat tiket naik Cable Car #SkyCab. Selalu malas nak try tapi hari ni kasilah try sekali sebab banyak masa terluang. Tiket RM18 mungkin berbaloi untuk kanak-kanak. Untuk yang dewasa dan dah biasa naik benda-benda macam ni, akan keluar dengan rasa hampa. Hehe. Dicadangkan agar pihak berkenaan upgrade sikit skrin kasi HD. Tak feel la tengok skrin dia. ☺️ (at Sky Cable Car Langkawi)

5 days ago

Skybridge masih renovate. Dah 3 tahun tak siap-siap lagi. Satu stesen pun tengah renovate dari kayu tukar batu. Tadi depa kata, tahun depan akan ada keretapi plak dari atas ke bawah. Macam kat Bukit Bendera lah kot. Syahduuu….. #SkyCab (at Langkawi Cable Car)

5 days ago 1 note

Jemput minum…. #skycab #Langkawi

5 days ago

#HafizRojak bak hang!

6 days ago

Geng Rempitz Hutan #ohmedia. Tahun depan request motocross. Ada ke naik Scooter. Ahaha. πŸ‘» #LIMBCMALAYSIA (at Pantai Chenang)

1 week ago

Pantai Beringin, di mana ada satu warung tepi pantai untuk melihat pemandangan laut biru dan bot-bot kecil nelayan. 3KM macam tu je dari Pekan Kuah. Awesome! (at Pantai Beringin)

1 week ago