Merehatkan otak. #CallOfDuty anyone? #Ohmedia #Sony #PS4 #bossbelitvbaruyay (at Pejabat Urusan Oh Media Network)

2 days ago 1 note

Sejak menonton filem #KIL tahun lalu, caraku membeli #limau tidak lagi pernah sama. Haha 😅 #limaukeorange (at Suria KLCC)

2 days ago

Stok baru #perfumes dah sampai sebelum disusun rapi oleh staff berkenaan. Oh! Media bukan company jual perfumes tapi syarikat di bawah kita ada jual. Jadi kalau berminat nak dapatkan perfumes yang berkualiti pada harga berpatutan, sila ke instagram @ohperfumenista ya! Mereka akan melayani anda dengan sempurna. (at Pejabat Urusan Oh Media Network)

3 days ago

Makanan yang menyihatkan itu biasanya agak mahal. #KRR dan #Subway contohnya jauh lebih mahal dari restoran makanan segera lain. Bila anda di pusat membeli belah contohnya, berkirakah anda? (at Kenny Rogers Roasters, Mid Valley Megamall)

3 days ago

Mencuba meatballs + air epal asam boi di Pak Uda Kitchen & Grill. Kebetulan ada urusan berhampiran premis mereka di Pusat Dagangan Selaseh, Gombak. Not bad la bebola daging dia tapi tak la sebaik yang ada di Ikea.

Psst: Smart frame belakang tu 👍 (at Pak Uda Kitchen & Grill)

3 days ago

#GetPebble (at Pejabat Urusan Oh Media Network)

4 days ago

#LG OLED TV 3D Cinema Display. Skrin lengkung nipis macam sekeping cermin!! Lembu suci!! #wishlist (at Mid Valley Megamall)

5 days ago

Saya budak baru belajar. Ok la buat buang masa dalam jamban. Haha. Game simple macam #ClashOfClans ni mengingatkan kepada #RedAlert yang legend. Kurengnya game zaman sekarang semua nak ada in-app purchases. Zaman dulu main game tak pernah fikir pasal kena keluar duit. Sama la game-game konsol macam PS4 pun. Taknak keluar duit, kenalah main dengan penuh sabar. Haha. (at Old Town White Coffee, Bangsar South)

5 days ago

Pilihan anda yang di atas atau di bawah? #HyppTV vs #Astro

6 days ago

Pergi #Starbucks beli apa2 dan minta resit survey, jawab survey kat website dia lepas tu dapat air free. Hoyay! (at Starbucks Coffee, Berjaya Times Square)

6 days ago

Kemalangan yang meragut nyawa #KarpalSingh di PLUS jam 1 pagi tadi. Laporan penuh, gambar n video di http://ohmedia.me/karpal-singh

1 week ago

Best teaser ever!! #ohmedia (at Oh! Media)

1 week ago