Homemade #CreamyButterChicken air tangan Mrs Operation Manager. Sedap hingga menjilat jari kaki. Hehe. Lunch apa tadi? (at Pejabat Urusan Oh Media Network)

18 hours ago

Gambar malam dari kamera #OnePlusOne (fokus pada Pisang). Time macam ni bagus makan Pisang. Bukan roti Pisang. Tapi ada bahayanya juga. Kalau nak makan pisang, jangan makan perlahan-lahan sambil merenung mata orang lain tak berkelip. Makan penumbuk dapatnya nanti (melainkan anda seorang wanita). Haha!

2 days ago

Breakfast di kampung halaman di pagi buta. Perut ada kejutan budaya kejap selalu makan pukul 3 4 pagi kalau kat KL. Hahaha! Anyway Merdekakan diri dengan Roti Canai dan Teh Tarik!! (at Pusat Bandar Palong 4,5,6)

3 days ago

Lama gila menunggu akhirnya tiba juga. InsyaAllah lepas dilancarkan nanti #ohmedia akan ke Singapore bagi mendapatkan iPhone 6, iWatch, atau apa sahaja yang ada. Kehkeh! #Apple (at Pejabat Urusan Oh Media Network)

5 days ago

Wajah Malaysia. Ada mamak yang sangat rajin, makanan yang sedap, then open table, ada skrin besar, ada orang datang minta derma, dan orang merokok merata-rata. Hehe. #RX100M3 (at Syed Bistro Kelana Jaya)

5 days ago

Nasi Lemak Nora Danish. Eh! Nasi Lemak Syed Bistro. Boleh tahan sedapnya. Fuh! (at Syed Bistro Kelana Jaya)

5 days ago

Sape awek masih solo meh ikut abam. Hehe! (at Pejabat Urusan Oh Media Network)

1 week ago

Cara mudah untuk happy, AISKRIM!! (at Baskin Robbins)

1 week ago 1 note

Pandangan tentang #OnePlusOne dan #iPhone. Like kalau setuju :) (at Pejabat Urusan Oh Media Network)

1 week ago 1 note

Ketika itu dalam hati mereka ada sedikit rasa ketakutan dengan apa yang pernah berlaku pada #MH370, namun siapa tahu nasib mereka juga sama. Semuanya sudah tertulis. Moga syurga menanti buat kalian di sana kelak. InsyaAllah. Takziah buat semua ahli keluarga mangsa #MH17. #Alfatihah! (at Pejabat Urusan Oh Media Network)

1 week ago 4 notes

Mencemar duli ke pratonton media filem #MamakCupcake. (at Cathay Cineplex, Damansara)

1 week ago

Baru selesai menonton filem Kawan Aku Mati Dalam Rumah Sewa. Lawak betul si #Bocey ni. Haha! #ohmedia #TeamOhmedia (at GSC Pavillion, K.Lumpur)

1 week ago